11 Nisan 2009 Cumartesi

Kocaelispor:1 - Beşiktaş:3


Kocaelispor' un artık son demlerine geldiği bugünden sonra daha da kesinleşmiş gibi gözüküyor sanırım...

2. dakikada atılan golün üzerine yatmak futbolda görmek istemediğimiz bir oyun tarzıdır..Kocaeli' de bugün yine aynı oyun tarzına tutunmaya çalıştı..Beşiktaş maçın ilk yarısında uyumasaydı son 15 dakikaya kalacaklarını da düşünmüyorum..

Kocaeli adına bir talihsizlikte Taner' in sakatlanmasıydı..Henüz 6. dakikada sakatlanıp hastaneye kaldırılmış üstelik..Bu maç için önemi oldukça fazlaydı lakin Kocaeli' nin matematiksel şansı varmı bilmiyorum ama eğer Taner bundan sonraki karşılaşmalarda olamayacaksa Kocaeli' nin o şansı da dibe vuracaktır. Dilerim ki Taner' in korkulacak birşeyi yoktur.

Kocaelili olarak ve her kesimden övülen taraftarı olan bu takımın küme düşmesi oldukça üzüyor beni..Yerine gelebilecek muhtemel takımlardan Manisa' nın taraftar profilene baktığımızda Kocaelispor taraftarının kattığı rengi sağlayamayacağıda ligimiz için bir eksiklik olacak kuşkusuz..

İlk yarıdaki performansının sonuçlarını acı bir şekilde yaşayacak bir Kocaelispor var artık ligimizde...

Maçta savunmaya çekilerek aslında yenilgiyi hazırlayan Kocaelispor ikinci yarı Beşiktaş' ın baskısına uzun süre dayanamadı.. Murat ve Serdar' ın kaçırdığı goller de son bir umutla tutundukları dalı da çatırdatmaya başladı galiba...

Umarım bir mucize olur ve kalmayı başarabilirler...

Hiç yorum yok: