10 Nisan 2009 Cuma

Adler' in Münih Yolu Barcelona' dan mı Geçecek?

Sanırım böyle bir hezimet serisi başlangıcını hak etmişti B.Münih.. Hak edip etmediğine biz karar veremesekte Wolfsburg ve Barça öyle diyor...

Uzun zamandır, bir çok futbolsever gibi, böyle bir maça şahit olmamıştım. Barça a dan z ye futbol adına, şov adına her şeyi sahaya koydu.




Messi ve arkadaşları diyoruz ama bana göre sahada Messi kadar etkili ve yararlı bir futbolcu daha vardı. İniesta.

Gerard, Xavi, Iniesta hayranlıklarımda Gerard açık ara öndedir ama Inista sanırım yavaş yavaş Xavi' nin gönlümdeki tacını ele geçirmeye başlayacak...

Tabiki Messi bana göre tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu konumunda..Pele mi Maradona mı ikili sorusuna Messi mi diye de bir ek açmak lazım geliyor artık sanırım..

B.Münih' in yenileceğini bekliyordum ama dün akşamki durum ne yenilmekti ne ezilmekti..Bambaşka bir durumda bıraktı Barçalılar. Her açıdan uzun yıllar unutulmayacak bir performans ortaya koydular.

B.Münih son iki maçta iki kaleci denese de sonuç olarak pek bir şey değişmedi..Bavyeralıların kaleci sorunu devam ediyor.



Almanya basınına göre Bayern' in transfer listesinin başında artık Adler varmış..Geçen sene başaramamışları ama sanırım Barça Bayern' e Adler konusunda ısrar etmeleri gerektiğini hatırlatmaya çalıştı..

Hiç yorum yok: